Om os

Annmarie Bremer 

Jeg har det meste af mit liv haft nem adgang til den spirituelle verden og en dyb længsel efter at hjælpe mennesker og gøre verden til et kærligere sted.

Lige siden jeg var barn, har jeg haft healende hænder og er blevet guidet indefra i at bruge healing. Dette arbejde har jeg kombineret med en psykoterapeutisk og en åndedræts-terapeutisk tilgang.

Min søgen har også bragt mig i kontakt med den shamanistiske verden både på Hawaii og i Peru. Jeg har rejst med shamanerne i bjergene og lært om energi og altings forbundethed. Naturfolkenes kontakt til naturen og de dybere værdier vakte dyb genklang og jeg har siden flettet den livsanskuelse ind i både mit terapeutiske og mit undervisningsarbejde.

Jeg arbejder ofte med mennesker som er gået ned med stress, som har svært ved at holde til krav om opskruet tempo eller har haft oplevelser der har givet et chock eller traume. Her kombinerer jeg psykoterapi, åndedrætsterapi, kropsterapi og mindfullness.

Jeg tror verden har brug for hele balancerede mennesker og det er min drivkraft i mit arbejde.

Peter Vibe har flere psykoterapeutiske uddannelser og er underviser på, og medejer af EFT-instituttet som uddanner psykoterapeuter i Emotions-fokuseret Terapi. Peter er ligeledes trænet som S.E-Practitioner (Somatic Experience) og i NARM (Neuro-Affektiv-Relaionel-Model), og arbejder med chock og traumer og udviklingstraumer. Peter har mange års erfaring som underviser ved kvalitetsgodkendte psykoterapeutuddannelser og som terapeut i egen praksis.

Peter er gennem mange år trænet i at sanse og arbejde med energi og healing. Han har studeret shamanistisk filosofi og healing hos flere lærere og har gennem en årrække trænet hos Q´ero-folket i Peru´s højland. Ligeledes er lydhealing et af de stærke medier for healing som ligger Peter nært, og han har en særlig sans for at bruge musik, overtoner og anden lyd til at bringe healing til mennesker.

At være nærværende, accepterende og tilstede i livet som det udfolder sig, har stor betydning for Peter, da han erfarer, at nu´et repræsenterer selve livets essens, hvorfor det at være nærværende i sit liv, er af afgørende betydning for menneskets udfoldelse.

Peter og Annmarie Bremer har gennem mange år undervist sammen i spirituel opvågnen.

Du kan finde mere på www.eft-instituttet.dk

 

 

Liselundsstien 6, 3360 Liseleje

info@awakenedheartcenter.dk