Når Slørene Løftes – Nyt Forløb starter 8.-10. oktober 2021

DKK17,100.00

Forløbet starter 8.-10. oktober 2021

Velkommen på en rejse i bevidsthedens mangfoldige og forunderlige landskaber. Denne rejses formål er, at støtte den enkelte deltager til at vågne fra ubevidsthed til bevidsthed og derigennem erkende sine potentialer og muligheder. At leve i bevidst nærvær vækker indsigt og forståelse for det spænd som er mellem dagligdagens begrænsede indsigt og forståelse og de åndelige landskabers fredfyldthed, kærlighed og visdom.

Kategori:

Beskrivelse

Igennem tiderne har klodens oprindelige folkefærd, uafhængigt af hinanden forudsagt, at i dette århundrede vil der ske store forandringer på kloden.

Set i et højere perspektiv bevæger vores galakse sig ind i et nyt område af universet, som medfører store energetiske ændringer, hvilket afstedkommer potentialer, vi ikke tidligere har set i menneskets historie. Mere konkret handler det om, at mennesket har mulighed for at nå nye lag og områder af bevidstheden, som vi ikke før har haft adgang til.

Vores vision er, at samle mennesker med det fælles fokus, at åbne for den guddommelige hjertelighed og kærlighed, vi som mennesker til alle tider har båret på, så vi kan bære og være lyset.

Forløbet vi her præsenterer, udspringer fra en stærk inspiration til at lægge grundlaget for en bevidsthedsudvidelse indefra, som kalder fra hjertet og som er guidet af naturen i os og ikke af normer, regler og overlevelse.

Med udgangspunkt i den enkelte deltagers intention om at følge sit kald, ønsker vi at skabe et fællesskab, en samhørig frekvens, der kan være med til at løfte slørene, så det altseende øje – det tredje øje åbnes, og lyset fra sjælen stråler med den visdom der har hvilet i os som en tilsløret bevidsthed, siden vi blev til på jorden. Denne visdom åbner for, at kunne bibringe kærlighed og medfølelse som sjælelige kvaliteter mennesket er bestemt til at udstråle og være et udtryk for.

Sammen kan vi således bidrage til, at menneskets væren i verden og livet på kloden transformeres til et liv i samhørighed og medfølelse, og forener os i det at fuldføre en vigtig opgave – at skabe fred og kærlighed på jorden.

Begreber som “den ny tids menneske”, synkronisitet, meditation, indre rejser, lyd som medie, kloden som en levende bevidsthed, at åbne sig for samhørigheden, medfølelse, kommunikation, kanalisering og samskabelse, vil alle sammen være aktuelle forståelser og guidelines i forløbet.

Forløbet er på 5 moduler, i alt 15 dage, og finder sted i Melby i Nordsjællands naturskønne omgivelser.

Hvert modul er en afsluttet rejse, og kan derfor tages enkeltstående. Forløbet som helhed er sammensat, så det integrerer og sammenvæver emnerne fra alle modulerne. Så har du ikke mulighed for at følge hele forløbet, er du velkommen på de moduler som måtte kalde på dig.

Se beskrivelsen af de enkelte moduler under kurser.

Datoer for moduler på forløbet:

Modul 1: Mit dybere formål. 8.-10. oktober 2021  

Modul 2: Hvem er jeg, hvad er jeg ! 5.- 7. november 2021

Modul 3: Forbundethed. 28.-30. januar 2022

Modul 4: Intuition. 25.-27. februar 2022

Modul 5: Kærligheden og medfølelsen blomstrer. 25.-27.marts 2022

 

Pris for forløbet 17.100 kr. excl. indkvartering og forplejning.

Enkeltmoduler på 3 dage 3750 kr.

Tilmelding sker ved indbetaling af et depositum på 2000 kr. på konto: 2580 0246631573 og en mail til info@awakenedheartcenter.dk Restbeløbet betales inden kursus start eller efter aftale.

Ved framelding før 1.oktober tilbagebetales depositum fratrukket 250 kr. i administration. Ved framelding efter 1.oktober tilbagebetales depositum ikke.

Undervisere: Annmarie Bremer og Peter Vibe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når Slørene Løftes – Nyt Forløb starter 8.-10. oktober 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *